Димитър Динев бере срам от тези 3 снимки на Емануела!

Димитър Динев бере срам от тези 3 снимки на Емануела!
2 (40%) 1 vote

Димитър Динев е наясно с миналото на Емануела, но не може да преглътне някои нейни срамни изпълнения

Димитър Динев

Димитър Динев бере и ще бере срам с Емануела

Димитър Динев бере срам с бъдещата майка на първородното му дете, особено при вида на някои нейни снимки в нета, научи Kliuki.net. Младежът със синя кръв е от знатно семейство и не е свикнал на подобно поведение, но щом си е взел чалга певица за невеста, ще търпи.

Едни 3 снимки в интернет обаче бодат очите на цялата фамилия Диневи и ги карат да се червят всеки път, щом ги зърнат. Разбира се, гафовете около Емануела са много повече, както и снимките, но Kliuki.net подбра онези, които се нуждаят от най-малка цензура. Поради възрастта на повечето ни читатели, няма как да качим онези снимки от миналото на Емануела, за които дори тя самата иска да забрави. Сещайте се сами!

Димитър Динев е наясно с живота на половинката си, преди да се запознаят, но не може да преглътне пиянските й изпълнения по клубовете. Обществена тайна е, че когато Емануела прекали с чашките, започва да налита на женско.

Димитър Динев пък е свикнал да излиза с по-обрани момичета, които тежат на мястото си и не биха си позволили подобно поведение.

На едната снимка

Емануела се целува със своята колежка Джена, докато е на участие. Къде на майтап, къде наистина, двете направиха истинско шоу в дискотеката за любителите на подобни изпълнения. Но дето се вика – хубаво, ама да не ти е в къщата.

Димитър Динев

Димитър Динев е свикнал да излиза с по-обрани момичета

На другата снимка

половинката на Димитър Динев отново се натиска с Джена, но този път двете си разменят лимон уста в уста.

Димитър Динев

Половинката на Димитър Динев отново се натиска с Джена

Третата снимка

е върхът на сладоледа/тортата. Това фото кара всеки път фамилия Диневи да се проклина, че Емануела е влязла в семейството им, а синът на Динко Динев си посипва главата с пепел. На срамното фото Преслава и Емануела са се омазали с торта и ближат сладкото от лицата си.

Димитър Динев

Срамът на фамилия Диневи

Всъщност за две чалга певици в България в това няма нищо странно и се приема нормално. Но когато едната от тях ще дари с наследник фамилията от Свети Влас Диневи, резилът е пълен. Горко му на Димитър Динев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар