Дими от Биг Брадър: Да идва Станишев и КРАЙ!

Гласувайте за статията

Риалити героят предизвика недоумение сред феновете и приятелите си със статуса си във Фейсбук

Дими втрещи фенове с изказването си

Дими втрещи фенове с изказването си

Димитър Казълов, който по време на участието си в Биг Брадър All Stars загуби дъщеря си, шашна почитателите си в социалната мрежа с явното си изказване по въпроса със случващото се в страната. Какво е имал предвид с това „Да идва Станишев“? Дали е опит за провокация от страна на риалити героя, неуместна шега или пък мнението му в действителност, можем само да гадаем.

Факт е обаче, че с изказването си Димитър предизвика вълна от коментари, сред които имаше както такива, които го подкрепят, така и крайно негативни отзиви. Ширещото се сред интернет обществото мнение е, че Дими не е в правото си да прави подобни изказвания предвид факта, че дълги години е живял в Англия. Истината е, че Казълов избягва от България именно по време на управлението на БСП през 1996. Затова и тези думи от неговата уста звучат най-малкото смешно и нелепо.

Какво се е променило в разбирането на Дими за нещата? Какво го е провокирало да напише този статус и дали това не е просто опит за неуместна шега със сериозната ситуация в страната? За момента Дими отказва коментар.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Дими от Биг Брадър: Да идва Станишев и КРАЙ!”

  1. Dimi Kolev

    февр. 23. 2013

    Jylti glupaci , izpusnali ste izre4enieto :
    Da idva Stanishev I the stiagame oshte kaisha , tova sym kazal!

    Reply to this comment

Добавете коментар