Диляна Попова стана за смях с дрехите си

Диляна Попова стана за смях с дрехите си
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова отново е обект на подигравки

Диляна Попоова няма особени успехи с напъните си да се прави на дизайнер

Диляна Попова, изживяваща се като моден дизайнер, бившата моделка и актриса отново преживя фиаско. Иключително красивата жена явно е и изключително амбициозна, защото се пробва на много поприща. Но не във всички имаше успехи. Но всичко по ред.

И Жени Калканджиева се подигра на Диляна Попова за дрехите й

И Жени Калканджиева се подигра на Диляна Попова за дрехите й

Като манекенка Диляна Попова доста отдавна дефилира на модните подиуми и младите ни читатели по всяка вероятност не помнят тези й изяви. После дойде ред на киното, но и тук успехите са спорни, на приливи и отливи. Явно красотата сама по себе си не е достатъчна за звездни успехи.

Стигаме до поредните изяви на Диляна, с цел да е на гребена на вълната на обществения интерес и внимание. Вече се е насочила в друга област – опитва се да се изявява като дизайнер. Лошо няма, но явно новите й амбиции не са нейно амплоа и са свръх възможностите й. И често са повод за присмех.

Поредно доказателство е оценката на Жени Калканджиева за последната изява на Диляна – колекция от облекла за езда. При това широко рекламирана в социалните мрежи от самата манекенка.

Меко казано оценка. По-скоро война между двете по повод спомената колекция. Естествено на професионална основа. С думите „Само изчакайте малко, че още не съм си купила кон” Жени е показала отношението си към колекцията, видяха от hotarena.net. И интелигентно й е подсказала, че не е добре при липса на опит и възможности да се хвърля да прави дрехи за спорт, който не се практикува масово у нас.

Естествено Диляна е бясна, но това не я прави автоматично по-добър дизайнер. За нейно съжаление, разбира се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар