Диляна Попова си изкарва нервите върху Борил

Диляна Попова си изкарва нервите върху Борил
4.5 (90%) 2 votes

Диляна Попова доста често крещи не бебето си от нерви и безсилие

Диляна Попова вини малчугана за застоя в кариерата си

Диляна Попова все по-често си изкарва нервите и напрежението върху сина си. Това разкриват близки до моделката, пожелали анонимност. Младата майка все още не успявала да влезе в ритъма на малчугана и да се нагоди към огромната промяна в живота си. Бившата на Дичо постоянно се терзаела от съмнения дали е добра майка и дали се справя с тази си роля.

Диляна Попова все по-трудно сдържа нервите си

Диляна Попова все по-трудно сдържа нервите си

И не само това. Тъй като Борил се оказал доста будно и енергично бебе, което спи доста рядко и то не и вечер, Диляна Попова не успявала да се наспи както трябва практически от самото му раждане. Сложната ситуация с бащата на малчугана Асен Блатечки съвсем усложнявала положението. Звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ практически не се вясвал при сина си и майка му заради многобройните си ангажименти в театъра.

Свободното си време пък гледал да посвети на първородната си дъщеря Катя, която в момента е тийнейджърка. И имала по-голяма нужда от него, изтъквал актьорът пред любовницата си, научиха от Hotarena.net.

Ако се вярва на слуховете, Блатечки е зарязал Попова, за да се върне при майката на Катя. Секссимволът на родното кино и театър обещал на манекенката, че ще се грижи финансово за нея и за Борил, но само толкова. Това буквално съсипало Диляна и тя все по-често изпадала в нервни кризи, разкриват близките й.

Склонната към депресии моделка усещала, че не успява да се справи съвсем сама с грижите за Борил, въпреки огромното си желание да бъде перфектна майка. Освен това хубавицата обвинявала сина си, че заради него е занемарила бизнеса си на дизайнерка и той се разпада.

Което пък я карало да излиза извън нерви и все по-често да крещи на бебчето си, твърдят приятелките й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар