Диляна Попова: С Асен нещата просто се случиха

Гласувайте за статията

Диляна Попова е убедена, че постъпва правилно и така е трябвало да се случи, чувства се щастлива с Асен Блатечки

Диляна Попова

Диляна Попова проговори пред бТВ

Диляна Попова проговори за първи път в откровено интервю за връзката си с Асен Блатечки. Актрисата бе на гости на „Преди обед“ по бТВ, където най-сетне призна, че е бременна от колегата си и чака син.

Тя сподели още, че не се е притеснявала от факта, че Асен има друго семейство и дъщеря. „Приела съм го“, спокойно каза Диляна Попова. „Нещата просто се случиха“, обясни актрисата.

Тя добави, че отношенията между двамата не са прецедент, има много такива случаи в повечето средностатистически семейства. „Хората се събират, разделят се, имат ново семейство, това е животът“, разсъждава Диляна Попова.

Тя категорично подчерта, че едно нещо не може да бъде взето насила, намеквайки, че не е откраднала Асен Блатечки от жена му. Той сам е избрал да бъде с нея.

На въпроса какви са отношенията й с дъщерята на Блатечки – Катерина, Попова отговори, че все още не я познава.

Актрисата е убедена, че постъпва правилно и така е трябвало да се случи.

Диляна Попова заяви, че се чувства адски щастлива, няма проблемна бременност и ще роди през септември първородния си син.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Диляна Попова: С Асен нещата просто се случиха”

  1. изумен

    май 16. 2014

    Диляно, това че си от село не е беда, бедата е в твоята неморалност, а се оказа че си и много грозновата е и това ще го преглътнем, но визираш и нечистоплъност – не само в начина си на живот, но виж си косата – измия че вече капат мазнотии от нея вие селянките толкова ли рядко се миете? човек го е гнус да те гледа,а и още спри с лъжите си, нали знаеш колко си образована?

    Reply to this comment

Добавете коментар