Диляна Попова ревнува Асен Блатечки от Елиза (Снимки)

Диляна Попова ревнува Асен Блатечки от Елиза (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова е изпаднала в параноя, че докато пълнее от бременността, красивата й сестра ще завърти главата на Асен Блатечки

Диляна Попова ревнува бясно Асен Блатечки. Учудващо за повечето фенове, красивата манекенка се бои, че актьорът ще й кръшне. А най-странното е, че Диляна Попова ревнува секссимволът на родното кино не от кого да е, а от собствената си сестра Елиза!

Диляна Попова ревнува Асен Блатечки от сестра си Елиза

Диляна Попова ревнува Асен Блатечки от сестра си Елиза

Бившата изгора на Дичо буквално е изпаднала в параноя, че докато качва килограми по време на бременността си, палавият Асен няма да й остане верен за дълго. Нещо повече, манекенката изпитвала див ужас от възможността звездата от „Фамилията“ да преспи с красивата й сестра. Страх, който е напълно неоснователен, предвид факта, че Елиза е омъжена и то от доста време.

Елиза - сестрата на Диляна Попова

Елиза – сестрата на Диляна Попова

Ужасът на Диляна Попова обаче се корени в миналото на двете, когато и тя, и сестра й падали по едно и също момче. Отраканата Елиза обаче хич не се съобразила с чувствата на по-малката си сестричка и на бърза ръка преспала с момъка, научиха от hotarena.net. Това довело до разрив в отношенията между двете, а Диляна дълги години отказвала да общува с Елиза.

С времето сестрите успели да забравят случката. Оттогава обаче Диляна Попова си има едно наум, още повече, че сестра й също е обект на засилено мъжко внимание. Затова манекенката предпочитала да държи сестра си далеч от Асен Блатечки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар