Диляна Попова разхожда Борил с чужд мъж, не с Асен (Снимка)

Диляна Попова разхожда Борил с чужд мъж, не с Асен (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова за пореден път е принудена да извежда бебето без баща му Асен Блатечки

Диляна Попова отново е сама, разчита на приятели да й правят компания

Диляна Попова за пореден път беше изловена да разхожда сина си Борил без баща му Асен Блатечки. Папараците на Николета Лозанова успяха да уловят младата майка на излизане от дома й заедно с малчугана. Манекенката, която се изявява и като актриса, носеше мъника на ръце, а компания й правеше непознат мъж. Който в гръб и по стила си на обличане видимо не прилича на актьора.

Диляна Попова с Борил и непознатия мъж

Диляна Попова с Борил и непознатия мъж

Очевидно бившата на Дичо за пореден път е принудена да се справя с грижите по малчугана като самотна майка. Заради което и разчита основно на помощта на приятелите и на родителите си. Моделката неведнъж е била засичана да разхожда Борил в компанията на свои приятели-мъже. Които очевидно нямат нищо против да заместват липсващия татко Асен. Който, освен, че е затрупан с ангажименти и постоянно пътува за постановки в различни градове, според слуховете се е върнал при жена си Катерина.

Диляна Попова разхожда Борил без Асен

Диляна Попова разхожда Борил без Асен

Близки до Диляна Попова издадоха, че актьорът и любовницата му са се изпокарали жестоко навръх Нова година и от тогава са разделени. Уж окончателно. Блатечки си събрал багажа и се върнал в дома на жена си и дъщеря им, които, естествено, го приели с разтворени обятия. Съсипаната Диляна пък заминала на екскурзия в Европа с приятелки, за да лекува мъката си. А през това време оставила Борил на грижите на родителите си.

Разбира се, напълно възможно е това да са само слухове и Асен да не е зарязвал Диляна и бебето им. А просто да няма време за тях заради многобройните си ангажименти, коментират онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар