Диляна Попова проговори: Скоро може да създам семейство

Диляна Попова проговори: Скоро може да създам семейство
5 (100%) 2 votes

Диляна Попова най-накрая призна, че в живота й има Любов и то с главно Л

Диляна Попова най-накрая проговори за личния си живот. Седмици наред името на хубавицата е сред най-обсъжданите в страната заради слуховете, че има връзка с Асен Блатечки от когото дори чака дете. До момента и двамата упорито си мълчаха по въпроса. Диляна Попова обаче наруши мълчанието си.

Диляна Попова проговори за отношенията си с Асен Блатечки

Диляна Попова проговори за отношенията си с Асен Блатечки

Пред Космополитан манекенката разкрива, че в живота й вече присъства Любовта. При това тази с главно Л. Нещо повече, Диляна Попова продължава с откровенията си, признавайки, че съвсем скоро може да създаде свое семейство. Феновете видяха в тези й думи именно потвърждение, че двамата с Асен Блатечки имат връзка и скоро ще станат родители.

„Какво друго да е? Щом е сигурна, че скоро ще има свое семейство“, разсъждават форумци. Припомняме ви, че от години се шушука, че между Диляна Попова и Асен Блатечки има нещо повече от обикновено приятелство.

Двамата се запознаха на снимките на сериала „Стъклен дом“ и почти веднага се заговори, че аферата им от екрана се е пренесла и в реалния живот. Тогава двамата отрекоха слуховете с официално писмо до медиите. Този път обаче подобно опровержение липсва.

„Ясно е, заедно са. Просто не искат да се раздухва и затова си мълчат“, смятат онлайн потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар