Диляна Попова отблъснала Асен Блатечки с ревността си

Диляна Попова отблъснала Асен Блатечки с ревността си
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова и Асен Блатечки не успяха да се задържат заедно, въпреки че имат син

Диляна Попова се разочаровала от бащата на детето си

Диляна Попова и Асен Блатечки не успяха да съхранят връзката си, въпреки че имат син. Двамата се разделиха след бурен скандал, а основна причина за краха на отношенията им се оказа ревността на моделката. Бившата на Дичо, която се изявява и като актриса, имала съвсем различно виждане за това как трябва да се държи мъжът до нея.

Диляна Попова отблъснала Асен Блатечки с ревност

Диляна Попова отблъснала Асен Блатечки с ревност

Попова настоявала да бъде постоянно обгрижвана и носена на ръце, докато свободолюбивият нрав на актьора не му позволявал да стои вързан до нея. Блатечки нямал никакво намерение да променя нрава си, въпреки настояванията на майката на сина му.

Нещо повече, ревността й го отблъснала дотолкова, че секссимволът на родния театър предпочитал да се ангажира с колкото се може повече работа, за да не се прибира при нея. Съвсем естествено, моделката била крайно разочарована от това му поведение и логичният край настъпил, научиха от списание Story, цитирани от Блясък.

Приятелка на Диляна Попова не крие, че според нея дружката й се е прецакала много като е повярвала на Блатечки и е допуснала той да стане част от живота й. Което я направи център на невиждан скандал, след като актьорът заряза жена си и дъщеря си заради нея. „Единственото хубаво нещо от цялата ситуация е, че Диляна най-накрая има детенце – нещо, за което мечтаеше от години“, разкрива дружката на моделката.

Според мнозина, запознати с връзката между Попова и Блатечки, краят на отношенията им бил предизвестен още от самото начало. Диляна обаче отказвала да повярва и все се надявала, че нещата между тях ще потръгнат. И звездата от „Фамилията“ ще забрави за другите жени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар