Диляна Попова очарова с елегантна визия след раждането (Снимка)

Диляна Попова очарова с елегантна визия след раждането (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова за нула време е влязла във форма след като роди сина на Асен Блатечки

Диляна Попова е станала още по-женствена и красива след раждането

Диляна Попова успя да очарова феновете си едва няколко месеца след като роди първородния си син. Моделката стана майка сравнително скоро, но по визията й абсолютно никой не може да каже, че е родила само преди месеци. Очевидно майчинството се отразява повече от добре на красавицата, която изглежда дори по-красива от преди, очаровани са почитателите й.

Диляна Попова отново е в перфектна форма

Диляна Попова отново е в перфектна форма

Добрата форма на Диляна Попова си пролича особено ясно и при последната и фотосесия за популярна марка дрехи. Моделката рекламира елегантна вечерна рокля. Която подчертава тялото й. Благодарение на черния тоалет ясно се вижда, че бившата на Дичо не само си е възвърнала мерките от пред раждането, ами дори изглежда и по-добре.

„Разхубавила се е, явно покрай това, че стана майка“, коментират онлайн потребителите. Както знаете, моделката стана майка за пръв път преди няколко месеца. Тогава Диляна Попова даде живот на малкия Борил – плод на любовта й с актьора Асен Блатечки. С когото се залюбиха покрай общите си снимки за сериала „Стъклен дом“.

Двамата предизвикаха сериозен скандал с аферата си, тъй като Блатечки е женен и има дъщеря от половинката си Катя. Това обаче не се оказа пречка за Диляна, която дори заяви, че не е в състояние да открадне някой мъж, ако той сам не го поиска. По време на бременността й обаче се появиха слухове, че актьорът се е върнал при жена си, въпреки че ще се грижи за Борил.

Фактът, че той никога не се появява с Диляна Попова където и да е, допълнително подхранват тези съмнения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар