Диляна Попова облича лично Блатечки (Шие му дрехите сама)

Диляна Попова облича лично Блатечки (Шие му дрехите сама)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова съчетава майчинство с работа, шие дрехите на мъжа си

Диляна Попова може и да изглежда суперкрасавица, която обикаля само по партита, но се оказа, че по душа е истинска домошарка. Откакто е родила актрисата и модел, не само не се е качвала на подиума, но и почти не излиза от дома си, освен за разходка с бебето. Причината за това не е, че се крие, а че се е посветила изцяло на семейството. И освен с малкия Борил, се е заела да обнови изцяло гардероба на Асен Блатечки.

Красавицата, освен модел е и стилист и се изявява като дизайнер. Въпреки че предпочита предимно да шие за жени, напоследък на прицел са и мъжете в живота й. Покрай бебето Диляна създаде цяла детска линия дрешки, които по собствените й думи жънат огромен успех. Междувременно и Асен Блатечки получава своя дял—актрисата се е заела изцяло да обнови гардероба му.

Диляна Попова лично шие дрехите на Блатечки

Диляна Попова лично шие дрехите на Блатечки

Последните седмици актьорът се появява с аутфит създаден лично от нежната му половинка. Вместо да обикаля заведения с приятелки или да се глези в спацентрове, Диляна Попова се е посветила на това да шие дрехи на мъжа си. Актрисата сама шие якетата, тениските и дори дънките на актьора. А той очевидно е повече от доволен от уменията й като стилист, тъй като не се появява с нищо, което Диляна не е създала лично за него.

В момента звездата от „Стъклен дом“ се е посветила на работата си като дизайнер, главно защото може да работи от вкъщи. Хубавицата също така отделя голямо внимание на семейството си и се старае всячески да създаде уют за мъжете на живота си.

Покрай семейния живот на Диляна Попова с Асен Блатечки, феновете започнаха да се питат, дали двойката няма и да се венчае. Засега обаче подобни изгледи няма, тъй като актьорът не е традиционалист по отношение на браковете, а половинката му също не смята, че един подпис в гражданското прави семейството по-здраво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар