Диляна Попова лудна от страх за бебето

Диляна Попова лудна от страх за бебето
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова почти е полудяла някой да не направи нещо на бебето й

Диляна Попова си умира от страх за бебето, научи Kliuki.net. Манекенката е като обсебена, защото смята, че някой би искал да й навреди. Тя непрекъснато търсила помощта на врачки, които да защитят малкия Борил. Понеже цяла България хулеше Диляна Попова заради връзката й с Асен Блатечки, тя счита, че някой може да я урочаса. Когато излизала на разходка, тя тотално параноясала и постоянно се оглеждала на всички страни. В парковете, където срещала мъже, тя реагирала като попарена, защото всеки, който говори с нея, тя считала, че флиртува и я закача, писа Всеки ден.

Неслучайно се стигна дори до наемането на охрана, което е адски учудващо за околните. Семейство като Диляна и Асен нямат нужда чак от такава закрила, но красавицата е откачила и никой не може копче да й каже по темата. Ако някоя близка се опита да й влее разум в главата, тя скачала остро и изпадала почти в истерия от съветите. Борил бил накичен с доста червени конци на ръцете, в тях пък било пълно с разни камъни, амулети и кандила.

Диляна Попова трепери заради бебето

Диляна Попова трепери заради бебето

Диляна Попова е взела всички възможни мерки, за да предпази сина си от хорската злоба. Тя била толкова наплашена, че вече не вярвала на никого, даже и на приятелите си. Когато някой от тях се държи по-трезво и се пробва да я вкара в пътя, тя съвсем озверява и започва да го гледа с подозрение.

Диляна Попова има особен характер, а Блатечки много добре знае това, засега се съобразява с нея, но не се знае какво ще се случи във времето. Нейните капризи нямат край, а той не е от най-търпеливите, обсъждат двойката в мрежата. Блатечки в момента е отдаден на Диляна и бебето, доколкото му позволяват ангажиментите, но накрая нищо чудно да я прати на психиатър, за да не стресира обстановката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Диляна Попова лудна от страх за бебето”

  1. Име (задължително)

    окт. 17. 2014

    Ку-ку!
    Социалните служби да се самосезират и да отнемат детето, че майката е сериозно луднала!!

    Reply to this comment

Добавете коментар