Диляна Попова кръщава Борил без Асен (Снимка)

Диляна Попова кръщава Борил без Асен (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова обикаля София съвсем сама, Асен никога не е с нея

Диляна Попова ще кръсти Борил в Драгалевския манастир

Диляна Попова кръщава сина си Борил! Моделката е решила, че е дошъл моментът да кръсти детето, което роди на Асен Блатечки. За тази цел брюнетката от няколко дена обикаля столицата, за да намери най-подходящото място, в което да се случи това.

Диляна Попова търси къде да кръсти Борил

Диляна Попова търси къде да кръсти Борил

През уикенда Диляна Попова е била засечена заедно с количката с бебето на път за Драгалевския манастир, видяха от Всеки ден, цитирани от Hotarena.net. Нейни дружки я издават, че моделката си е харесала именно това място, за кръщенето на Борил.

Любопитното е, че за пореден път таткото на бебето не присъства в този важен момент.

Диляна ПоповаДиляна Попова отново е била придружена само от две-три приятелки, които да й правят компания. Точно както се случи и на премиерата на новия филм на Блатечки – „Съдилището“. На която бившето гадже на Дичо отиде отново само с няколко дружки, докато Асен беше само на няколко крачки от нея. И дори не й обърна внимание.

Нищо чудно актьорът да не се появи и на кръщенето на сина си. Щом не се интересува от подготовката му, коментират онлайн потребителите. Тези отношения между Диляна Попова и бащата на детето й допълнително повдигат въпроси за връзката им.

Част от хората са на мнение, че двамата просто не искат да се шуми около тях и затова избягват да се появяват заедно, за да си осигурят що-годе спокойствие. Други обаче смятат, че любовниците просто са се разделили, а Асен е поел единствено грижите за детето, без да се интересува повече от майка му.

Каква точно е истината, само времето ще покаже. Факт е обаче, че Диляна Попова продължава да се държи като самотна майка, както можете да видите и о снимките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар