Диляна Попова не чака Добрия старец

Диляна Попова не чака Добрия старец
3 (60%) 3 votes
Манекенката може да си купи всичко и сама

Една от най-чаровните българки – Диляна Попова, ще прекара Коледа без любим до себе си. Това признава пред „България днес“ красавицата, която с лека тъга в гласа отбелязва, че няма кой да я топли в студените дълги нощи.
Въпреки провокативния си вид красавицата хубавицата ще прекара коледните и новогодишните празници без любим човек. „Ще прекарам Коледа със семейството си в Гулянци, както всяка година“ – признава Диляна, признавайки, че това е един от най-любимите й празници. В семейна обстановка Попова се чувства най-спокойна и защитена. Въпреки че няма мъж, с когото да сподели мига, Диляна се чувства обнаджедена и изпълнена с хъс за работа и приключения.

Диляна Попова

Диляна Попова позира като Снежанка за мъжко списание

Единственото, което си пожелава манекенката за празниците, е здраве за нея и близките й. Тя се надява да запази всичко ценно, което е имала досега. Попова твърди, че не чака никакви подаръци от Дядо Коледа, изкарва достатъчно пари, за да си позволи всичко, от което има нужда. „Но не всичко можеш да купиш с тези пари“ – признава манекенката, като вероятно намеква за „немирната птица любов“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар