Диляна Попова бременна и сама на светско събитие (Видео)

Диляна Попова бременна и сама на светско събитие (Видео)
4 (80%) 4 votes

Диляна Попова бременна, не спира с изявите, Асен Блатечки не се появява никъде с нея

Диляна Попова бременна и сама на поредното светско събитие. Откакто стана ясно, че очаква дете, манекенката престана да се крие и редовно се появява пред камерите. Но все сама. Бащата на детето й Асен Блатечки не я придружава никъде.

Диляна Попова бременна

Диляна Попова

Последната поява на Диляна Попова бременна беше снощи, на промоцията на дебютния албум на рапъра Били Хлапето. За пореден път обаче хубавицата пристигна на партито в популярен столичен клуб сама. Това за пореден път подхрани клюките, че макар да очакват общо дете, Диляна Попова и Асен Блатечки не са заедно. „Защо тя е винаги сама?“, питат се форумци.

Според феновете слуховете, че актьорът се е върнал при жена си Катерина, уморен от капризите на Диляна, са напълно достоверни. Както знаете, от известно време в светското пространство се шушука, че връзката между актьора и манекенката не е издържала на тежките характери и на двамата. И звездата от Фамилията е решил отново да се събере с майката на дъщеря си, за която неведнъж е изтъквал, че е единственият човек, който е в състояние да изтърпи нрава му.

Самоволната изява на Диляна в сутрешно предаване на бТВ, в което разказа за връзката си с него, съвсем вбесила Асен Блатечки, коментират запознати.

Разбира се, напълно е възможно двамата просто да не искат да се шуми излишно около връзката им и затова да са се разбрали да странят от светлините на прожекторите. За да не нараняват допълнително жената на Асен Катерина и 14-годишната им дъщеря.

Вижте и вие в края на видеото Диляна Попова бременна и сама на представянето на албума на Били Хлапето, както и на нова марка сладолед. Използването на клипчето не е с рекламна цел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Диляна Попова бременна и сама на светско събитие (Видео)”

  1. гнусотия

    май 23. 2014

    Диляноооо, вземи СЕ ОКЪПИ МА, ОТ КОСАТА ТИ ПАДАТ МАЗНОТИИ, КОЙ НОРМАЛЕН МЪЖ ЩЕ ЛЕГНЕ С ТЕБ? ГНУСНА СИ

    Reply to this comment

Добавете коментар