Диляна Попова и Блатечки охладняха, лъсна истината за тях

Гласувайте за статията

Диляна Попова и Асен Блатечки никога не са били подвластни на голямата любов, ето сега вече лъсна истината за тях

Диляна Попова и Асен Блатечки надали ще продължат дълго да се правят на семейство, научи Kliuki.net.

Манекенката наскоро роди син на актьора, след като той заряза жена си Катерина. Двамата въртяха уж бурна любов, мнозина считаха, че са се открили и се допълват прекрасно.

Диляна Попова

Диляна Попова и Блатечки се използват взаимно

А всъщност истината за тях е далеч по-сурова и прагматична. За хубавицата отдавна се знае, че се надяваше отдавна да си има дете. Няма значение от кого. И понеже Блатечки й беше в кърпа вързан за известен период, тя прецени, че е настъпил моментът.

Кривите сметки на Попова

Сметките на Диляна Попова обаче ще излязат криви. Тя смяташе, че ще върти на пръста си Асен, показвайки му червен картон, използвайки бебето им.

Отношенията им не вървят съвсем, както се очаква от двама пресни родители. Причината е първо в нея. Тя си взе, каквото целеше, сега вече се оглежда за по-стабилен и богат партньор, шушукат в столицата. Миналото на Диляна няма как да заличи спомените, че тя винаги е предпочитала връзките й да са добре обезпечени.

Кариерата на Блатечки не е чак в такъв възход, все пак той разчита на временни ангажименти.

Асен пак ще ги бройка

Всъщност Блатечки никога не бил планирал с Диляна да живеят заедно, въпреки че също като нея си мечтаел за син, писа изданието HotArena.net по материал в списание Story. В момент на страст те решили да осъществят тайните си копнежи, които съвпаднали и при двамата.

След раждането на Борил, чувствата им са охладнели значително, връзката им се клати сериозно. Свидетели на скандалите им разказват как са ги хванали в заведение, където си разменили доста неприятни реплики.

Диляна Попова си навирила носа и заминала на пътешествие в Европа, оставяйки момченцето си при баба и дядо, а Асен сам. Любимецът на нежния пол също няма да издържи без да кръшне пак, защото така е свикнал, обсъждат го негови познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар