Диляна Попова без кърма от стреса след раздялата с Блатечки

Диляна Попова без кърма от стреса след раздялата с Блатечки
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова е отслабнала с още пет килограма от нерви и тревоги

Диляна Попова е в тежък стрес след като Асен Блатечки я заряза

Диляна Попова преживява повече от тежко раздялата си с Асен Блатечки. Оказа се, че красивата манекенка вече не мове да кърми сина, който роди от актьора, тъй като кърмата й е секнала внезапно. А според специалисти причината е именно силния стрес, който е изживяла след като секссимволът на родните кино и театър я заряза с бебето. И се върна при жена си Катерина и дъщеря им Катя.

Диляна Попова се съсипа от нерви

Диляна Попова се съсипа от нерви

Приятелки на моделката споделят, че макар да се прави на силна, бившата на Дичо е буквално съсипана от решението на любвоника си. „Милата, не спира да плаче всеки ден откакто Асен ги изостави“, издават близки на Попова. И добавят, че красавицата е отслабнала с цели пет килограма откакто Блатечки се изнесъл от дома й.

Което е твърде много за нейната и без това слаба фигура, научиха от hotarena.net. Заради решението на актьора, Диляна Попова буквално го е изтрила от живота на сина им.

Моделката води дневник на малкия Борил, в който описва подробно всеки ден какво се случва с него и как се развива той. В дневника обаче практически липсват моменти с баща му.

Припомняме ви, че Диляна Попова и Асен Блатечки скандализираха обществото след като стана ясно, че очакват дете. Заради което актьорът дори напусна жена си Катерина, с която беше заедно в продължение на цели 14 години. И от която има дъщеря тийнейджърка.

Очевидно обаче връзката му с Попова не се оказа достатъчно сериозна и той все пак се завърна при семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар