Диана на Тервел Пулев в ужас от силиконките на празника на Кобрата!

Диана на Тервел Пулев в ужас от силиконките на празника на Кобрата!
5 (100%) 1 vote

Диана на Тервел Пулев гледа като зомби силиконките на празника на Корбата

Диана на Тервел Пулев се почувства напълно излишна в компанията на толкова елитни силиконки на купона за рождения ден на Кубрат Пулев!

Диана на Тервел Пулев

Диана на Тервел Пулев в ужас от силиконките на рождения ден на Кобрата

Kliuki.net забеляза, че спортистката въобще не се чувстваше комфортно на празника. Тя беше като отлъчена от всички останали.

И за разлика от Андреа и дружките й беше единствената, която не изглеждаше като восъчна кукла с огромни устни. Диана на Тервел Пулев присъстваше на партито, но явно това не беше по вкуса й.

Тя не свали мрачната си физиономия, цупеше се цяла вечер и нито веднъж не си позволи да се усмихне. Андреа пърхаше наоколо и позираше, а Диана на Тервел Пулев я гледаше като извънземна.

Диана на Тервел Пулев

Диана на Тервел Пулев стои като попарена накрая на масата, гледа като зомби

Погледът й е достатъчно красноречив и доказва, че тя изпитва отвращение към подобни представителки на фолка. Още по времето, когато мъжът й беше в Къщата на Биг Брадър, Диана си изпати от Лияна.

Фолкаджийката си увърташе опашката покрай Тервел и накрая почти успя да го оплете в мрежите си. Диана на Тервел Пулев преглътна гордо ситуацията и никога не си позволи да я коментира, освен това, че те си остават единни като семейство.

Само тя си знае обаче какво й е коствало да го преживее и как се е справила с този неприятен момент.

От тогава насам Диана едва диша звезди като Лияна. Андреа разбира се няма подобна слава, но тя е типичната блондинка от лекия жанр, която винаги търси провокацията и предизвиква погледите върху себе си.

А това определено не се понрави на възмутената Диана на Тервел Пулев

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар