ДесиСлава VS. Алисия! На коя тоалета стои по-добре?

Гласувайте за статията

Фолк певиците с еднакви дрехи на участия

Фолк певицата ДесиСлава за пореден път смая феновете си. Изпълнителката се появи видимо подмладена и вталена в „Гласът на България“. Наблюдателни почитатели обаче забелязаха не само новата визия на фолк певицата. А също и факта, че за пореден път е копирала Алисия.

На коя й отива?

На коя й отива?

Изпълнителката излезе на сцената с черни кожени панталони и бяла риза. Само преди няколко седмици в абсолютно същия тоалет, но с блуза в друг цвят на свое участие се появи Алисия. Фолк певицата излезе на сцената с кожен панталон по тялото и блуза свободно висяща отзад. Пълно копие на стайлинга й показа й ДесиСлава.

Русата фурия бе гост звезда в „Гласът на България“, където пя в дует със Сашка от отбора на Преслава. И въпреки че двете направиха наистина невероятно шоу, фаворитката на Преслава не успя да стигне до финала.

Междувременно в мрежата се появиха коментари колко добре изглежда ДесиСлава. Фолк звездата наистина прикова погледите с видимо подмладена визия и стил на обличане.

Екстравагантния й стайлинг обаче се оказа „зает“ от Алисия. Преди няколко седмици половинката на Ники Михайлов бе щракната в абсолютния същия вид в пловдивска дискотека.

И докато феновете на двете певици се чудят, на коя от тях тоалетът стои по-добре, някои от тях стигнаха до конфликти. И започнаха оспорвана дискусия на коя моделът повече й отива.

А според вас на Алисия или ДесиСлава стои по-добре?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар