Десислава изпадна в ужас! Крадци разпространяват нейни снимки в нета?

Гласувайте за статията

Певицата е в шок, че снимки от личния й лаптоп ще станат публично достояние

Десислава е ужасена от мисълта, че снимките й могат да се появят в интернет

Десислава е ужасена от мисълта, че снимките й могат да се появят в интернет

Преди няколко дена стана ясно, че крадци са задигнали личния лаптоп на певицата Десислава. Неприятният инцидент се е случил докато Деси е била на участие, научи „Телеграф“. Певицата уведомила полицията за липсата, но до момента няма задържан извършител.

Близки до звездата издават, че Деси буквално е изпаднала в ужас от случката. И причината не е единствено в липсата на скъпата вещ. В лаптопа си певицата държала доста снимки и видеа от интимен характер. Двамата с приятелят й, ММА боеца Светлозар Савов, обичали да снимат преживяванията си. Точно заради това Деси се ужасявала, че тези лични снимки могат да плъзнат из мрежата.

Припомняме ви, че преди време подобна снимка на Десислава взриви интернет пространството. Певицата се беше снимала пред огледалото в банята с телефона си, за който по-късно обяви, че е бил откраднат. Това се случи след като фотосът беше разпространен онлайн, а потребителите нападнаха певицата, че си прави евтин ПиАр.

Дали и сега става въпрос за реклама или Деси наистина е ужасена, че снимките й могат да плъзнат в интернет, ще покаже времето. Едно е сигурно, феновете на певицата нямат нищо напротив това да се случи.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Десислава изпадна в ужас! Крадци разпространяват нейни снимки в нета?”

  1. Sasho Fourminutes

    авг. 24. 2013

    to I moqat go otkradnaxa mo nego namerixa.

    Reply to this comment

Добавете коментар