Деси Зидарова изглежда зле покрай развода! (Фото)

Деси Зидарова се опитваше през цялото време да се усмихва, но притеснението покрай развода бе изписано на лицето й

Деси Зидарова
Деси Зидарова пред развод; Сн.: БУЛФОТО

Деси Зидарова изглежда зле покрай развода си с Михаил Младжов, видя с очите си Kliuki.net. Зидарова се появи на 25-ия Бал на топ моделите доста променена и макар да се усмихваше през цялото време, опитвайки да скрие проблемите, всички гости заключиха, че разводът й се отразява тежко.

„Стори ми се напълняла, сигурно е от стреса покрай раздялата с Младжов. Като цяло вече го няма онзи чар и блясък в очите й. Жалко, беше красавица“, коментираха други моделки, дошли за събитието на Евгени Минчев.

Другото нещо, което направи впечатление, бяха белезите по краката на Деси Зидарова. Откакто преди 5 години стана жертва на жесток побой и двата й крака бяха счупени, моделката рядко се подкъсява.

Деси Зидарова
Деси Зидарова вече не крие белезите по краката си; Сн.: Булфото

Тя не обича да показва белезите от ужасяващия инцидент през 2009, когато двама маскирани мъже я нападнаха и биха с бухалки. Тогава и двата й крака бяха счупени, а един зъб – избит.

Дълго време Деси Зидарова крие белезите по краката си, а поръчителят остава неизвестен.

През 2011 година Деси Зидарова се омъжва за бизнесмена Михаил Младжов. Двамата вдигат приказна гръцка сватба. Младжов е разведен и има син, а моделката има две деца от Веселин Янев. Година по-късно съпругът й е арестуван с кокаин в колата и прекарва една година зад решетките.

Сега Деси Зидарова твърди, че се разделят заради криминалните му прояви, които се отразявали зле на децата й, но Михаил Младжов има друга версия. Той е категоричен, че това не е причината, а техни близки коментират, че всъщност Деси Зидарова му е кръшкала.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.