Деси Трифонова позира с фатална визия, порасна окончателно!

Гласувайте за статията

Деси Трифонова – момичето на Корнелия и Христо, определено може да предизвика фурор в нета, има защо, изглежда зашеметяващо

Деси Трифонова позира с фатална визия редом до мама Корнелия, видя Kliuki.net.

Момичето на семейство Трифонови е в своя блясък, тя порасна окончателно.

Деси Трифонова

Деси Трифонова и Корнелия позират заедно, дъщерята порасна и е супер фатална!

От доста време девойката се опитва да подражава на големите, взима пример от Корнелия, който не на всички се нрави, но е факт, че вече възрастта си казва думата. Може да е още тийнеджърка, но Деси изглежда зашеметяващо, една млада госпожица, която провокира огромно внимание към себе си.

Завидните й форми има с какво да засенчат наборките й, вероятно затова много от тях вече й завиждат, споделят близките на фамилията, участвала в Биг Брадър.

Реалити героите станаха супер известни покрай появята си в предаването. Последният път Христо влезе сам, но пак успя да си намери симпатизанти, макар че това не му помогна да спечели.

Ако Деси Трифонова влезе сто процента ще обере точките, сигурни са нейните дружки. Но дали Корнелия и Ицо ще дадат зелена светлина за изявата й в такъв формат, може само да гадаем…

Дотук не сме останали с впечатлението, че те я спират за нещо, дали са й пълна свобода и дори са прекалено разкрепостени. Така че нищо чудно Десислава наистина да има подобен шанс.

Корнелия не спира да я подстрекава и във фотосесиите й за Фейсбук, което означава, че въобще няма да й забрани да се пробва в Биг Брадър.

Тогава може да прати в трета глуха някои от родните звезди, убедени са последователите й. Очарователната Деси Трифонова наистина се радва на безчет почитатели, които я оценяват заради нейната естественост, лъчезарност и талант в танците.

А пък като гледаме в каква красавица се превръща, тя има стабилен потенциал да се сдобие с неочаквана и за нея слава – вижте сами наследничката на Трифонови!

Харесва ли ви?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар