Деси Трифонова надмина Корнелия, стана изкусителка

Гласувайте за статията

Деси Трифонова е любимата наследничка на Корнелия и Христо, познати от Биг Брадър

Деси Трифонова надмина Корнелия, тя вече вади убийствена визия в нета, с което изкушава доста свои връстници, видя Kliuki.net.

Както преди месец писахме, семейството не се притеснява, че русокосата бомба влияе доста опасно на дъщерята. Деси бърза да порасне и да започне да разбива сърцата на околните, както го прави открай време Корнелия.

Деси Трифонова

Деси Трифонова в компанията на мама Корнелия, вече са две изкусителки в семейството

Двойката определено стана фаворит на зрителите на Биг Брадър, а наскоро Христо участва и в изданието, което събра всички звезди на риалитито. Тогава отново впечатли публиката, но така и не успя да грабне наградата на финала, въпреки активната подкрепа на Деси Трифонова във Фейсбук.

Мнозина обаче считат и до днес, че това е грешка и именно той е трябвало да се окичи с приза на победител. С какво Трифонови са толкова симпатични за хората, може само да предполагаме. Вероятно веселият им характер, освободеното държание и паралелно с това сплотеността им, която ги държи заедно.

Корнелия и Христо са като един добър пример в днешното съвременно общество, подчертават потребителите в нета. Те им се радват, тъй като са на мнение, че рядко се срещат фамилии като тяхната. Трифонови умеят да се веселят, правят го дори в присъствието на Деси, колкото и разкрепостени да са им купоните понякога.

А тя самата се е превърнала във фатална тийнеджърка – излъчването й е особено примамливо и Христо ще трябва да мисли как да я опази, шегуват се във виртуала. Майката е изиграла порочна роля върху развитието й, твърдят пък моралистите, които хулят популярните Трифонови.

Снимките ще ви разкажат останалото, така че сами преценете дали харизмата на Деси Трифонова е досущ като на Корнелия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар