Деси Банова стана майка на момиченце

Гласувайте за статията

Любимата синоптичка на мъжката аудитория стана майка на най-женския ден от годината. Деси Банова роди момиченце в отлично здраве с красивото име Йоанна. Малката има перфектни мерки – 2,950 кг и 50 см и заедно с майка й се радват на любовта на щастливия татко.

Синоптичката живее с приятеля си от 5 години и не смята да минава под венчилото поне на този етап. Красавицата не крие радостта си и смята още тази година да се върне на работа, а щастливите баби да поемат грижите за малката Йоанна. Гордите родители са избрали името на момиченцето си след сериозно обмисляне и консултиране с астроложката Оксана. Първоначално са обмисляли името Стефания, но след дълги размисли решили, че това име не вещае късмет.

деси бановаЧаровната синоптичка е качила само 12 кг. по време на бременността си и не вижда никакъв проблем с влизането си във форма. Щастливката е една от малкото, които могат да се похвалят с перфектна фигура дни преди да роди. Видяхме е два дни преди да роди на гости на “Станция нова” в идеална форма, настроение и излъчване. Нормално протеклото раждане на Деси е предшествано от безпроблемна бременност. Тя признава, че е нямала никакви притеснения и страхове от предстоящото раждане и е била напълно спокойна. Синоптичката с перфектни мерки се появи в предаването “Отчаяни съпруги” няколко дни преди голямото събитие и показа, че действително, когато жената е бременна е най-красива. Деси се кани още след няколко месеца да ни изненада приятно от малкия екран с прогнозата за времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар