Дени Лазаро украси дома си за Коледа

Дени Лазаро украси приказно дома си за Коледа

Дени Лазаро е първата звезда, която вече е обхваната от коледния дух и първата, която украси красиво жилището си, видя Kliuki.net.

Дени Лазаро
Дени Лазаро украси дома си за Коледа, приказно е

Приказно грейнала елха, гирлянди, лампички, играчки, статуетки и всичко това съчетано с много вкус, красота и стил. И причината не е някакво негласно състезание с другите звезди, а предстоящо пътуване на модела в чужбина, което ще попречи на Лазаро да се наслади на сладкото предпразнично настроение, треска и подготовка за светлия християнски празник.

Поради това Дени си подари предварително всичко това. Домът й грейна празнично с онзи завладяващ коледен дух, на който никой не може да устои.

С дълги руси коси, бяла коледна шапчица и приказна елха за фон, Дени Лазаро е като самата Снежанка. Прелестната помощница на Дядо Коледа. Красива, нежна и много чаровна. С ангелска душа и със сърце пълно с обич към всеки.

Именно това е Дени на снимките до греещата елха. Една мила Снежанка, излязла от приказките и оживяла в една реална история.
Освен красивата и стилна украса видимо Дени Лазаро е подредила дома си с много вкус и любов.

Уютът се вижда от далеч. Всичко е точно там където трябва да бъде. Добрият вкус на Лазаро няма как да се подмине и да не се отбележи. Усетът за красота лъха от модела. Всеки детайл е изпипан и перфектно подбран и поставен на мястото си. Без кич, помпозност и излишна натруфеност.

Коледната украса и настроение на Дени Лазаро си е за възхищение. Тя някак с магическа пръчица успява да повдигне духа на всеки, който погледне към нея. Внася много радост и грейнали очи с надежда. Макар и доста по-рано от всеки друг моделът успя да разпръсне коледно настроение.

Понякога не е нужно мащабна кампания, страшно постижение или някаква грандиозност, а само малко дух. Малка частичка светлина. А Дени Лазаро я подари на света с любов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.