Дени Лазаро призна: Не съм 100-процентова жена (ВИДЕО как я издава гласът)

Дени Лазаро, който смени пола си, признава, че няма как да е 100-процентова жена, но най-сетне се чувства в кожата си

 

Дени Лазаро, който смени пола си и блести като перфектната мадама, призна, че няма как да е 100-процентова жена!

Дени Лазаро призна, че няма как да е 100-процентова жена, но поне вече е себе си
Дени Лазаро призна, че няма как да е 100-процентова жена, но поне вече е себе си

Видеото, в което бившият Денис даде интервю за Канал 3, разкрива доста подробности от трансформацията му. Както вече Kliuki.net писа, Дени Лазаро се превърна в неустоима фурия, а откакто е блондинка, феновете й в мрежата се множат.

Със сигурност неприличните оферти се роят с всеки изминал ден, но Дени Лазаро има чувствителна и ранима душа, не търси просто бройки. Фолк певецът, който вече е жена и от години живее и работи в Гърция, разказва, че въпреки трансформацията си няма как да е 100-процентова жена, но най-сетне е себе си и в своята кожа.

Дени Лазаро се радва на внимание в нета, тя е истинско изкушение
Дени Лазаро се радва на внимание в нета, тя е истинско изкушение

„Смятам, че това е нещо нормално, всеки трябва да го направи, ако има воля и желание, защото има право да изрази същността си!”, споделя откровено пред Сашо Диков изкушението.

Гласът е единственото, което издава Дени Лазаро, че не е абсолютна дама, но може би с времето и това ще успее да коригира. Снимките, които публикува изданието ни, вкараха в шок потребителите, а много от тях дори не повярваха, че Дени Лазаро е била мъж.

Да, определено операциите, на които се е подложила, са повече от успешни, а най-важната – за смяна на пола, е огромната крачка на Дени. Дори и Азис не се престраши да го стори, въпреки че уверяваше цяла България как това е мечтата му. Денис, който сега е Дени Лазаро, се гордее с постъпката и решението си, а всички я поздравяват за смелостта да го обяви пред многохилядната публика.

Вижте сами какво каза Дени Лазаро след смяната на пола!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.