Дени Лазаро, когато беше Денис! Виж СНИМКИ преди смяната на пола

Дени Лазаро изглеждаше драстично по-различно преди да си смени пола, когато беше известен като фолк певеца Денис

 

Дени Лазаро, който си смени пола, а преди беше известен като фолк певеца Денис, изглеждаше далеч по-различно!

Дени Лазаро, когато беше Денис, преди да си смени пола!
Дени Лазаро, когато беше Денис, преди да си смени пола!

Трансформацията при него е коренна, което показват и снимките. Още по време на кариерата си като изпълнител у нас, Денис обличаше женски дрехи и слагаше грим, но мъжкото му излъчване нямаше как да бъде скрито.

Докато сега нещата са такива, че малцина биха се досетили, че Дени Лазаро е била всъщност мъж… След статията на Kliuki.net, потребителите толкова се ошашкаха от настоящата визия на Дени Лазаро, че определено изразиха своите съмнения. Никой не вярва в тази тотална промяна, но тя все пак е факт. Дени Лазаро живее в Гърция, продава обувки и се снима за реклами.

Денис преди и Дени Лазаро сега - тотална трансформация
Денис преди и Дени Лазаро сега – тотална трансформация

След операцията за смяна на пола, новите силиконови подобрения в деколтето, устните и модерното излъчване, Дени Лазаро става все по-търсена моделка. Тя не е от тези, които се срамуват от постъпката си и говори открито за превъплъщението си.

Споделя, че има доста ухажори, но все още никой, на който да може да разчита напълно и да намери упора в него. „Повечето се въртят около мен, защото им е интересно и искат да опитат каква е тръпката, но аз търся сериозна връзка!”, казва за себе си Дени Лазаро. Изглежда, че звездата по рождение си е чувствителен и явно правилното решение за него е било да си влезе в тялото на жена.

Сами сравнете Дени Лазаро, когато беше Денис, преди да си смени пола!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.