Дени Лазаро изпъкна с мега татуировка! Харесва ли ви?! (СНИМКИ)

Дени Лазаро, който смени пола си, изпъкна с мега татуировка

 

Дени Лазаро, който смени пола си и се превърна в шеметна блондинка, изпъкна с мега татуировка!

Птицата покрива голяма част от ръката на красавицата, която призна, че определено е претърпяла кански мъки, докато са й я правили, научи Kliuki.net.

Дени Лазаро изпъкна с мега татуировка на ръката!
Дени Лазаро изпъкна с мега татуировка на ръката!

Някои решиха, че тя е прекалила с манията си да обсипва тялото си с татуировки, на други пък им се стори, че рисунката е много ефектна.

Снимките разкриват част от процеса по направата й, а и резултатът, който все още не е напълно завършен. Дени Лазаро, който преди беше фолк певецът Денис, не спира да интригува феновете си в мрежата. Русото изкушение буквално побърква околните с предизвикателните си фотоси и на тях не им остава нищо друго, освен да сипят комплименти. Заслужени са, нали?!

Дени Лазаро стиска зъби, докато й правят татуировката на ръката
Дени Лазаро стиска зъби, докато й правят татуировката на ръката

Почитателите на Дени Лазаро се роят, въпреки че отдавна живее в Гърция и се връща само за купони у нас. Тоталната й трансформация беше поощрена даже от Азис, който преди време се рекламираше, като първият известен нашенец, който ще посмее да смени пола си. Е, Дени Лазаро го изпревари, а крайният ефект е блестящ.

Занимаващата се с търговия и моделство, прави впечатление и със съвсем естественото си поведение, както и с това, че не крие решението си да влезе в кожата на жена. Сега Дени Лазаро е много търсена за различни реклами, а нищо чудно някой ден да предизвика фурор и в родната си България.

Вижте сами как Дени Лазаро изпъкна с мега татуировка – харесва ли ви?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.