Денди налетя на Киро Скалата, Недялко омайва Финдо

Денди налетя на Киро Скалата, Недялко омайва Финдо
5 (100%) 1 vote
Кои са двойките в мисията „Най-добрият приятел“ в Биг Брадър?

Поредната задача пред брадърите в шоуто беше да изберат по един свой най-добър приятел, с когото да споделят подробности от личния си живот. Първи трябваше да избира Лео и той се спря на Черната Златка. Изненадващо Киро Скалата избра Денди, който възкликна: „Ей сега ще видиш педалски номера”.
Другата изненада бе, че мълчаливия и затворен Финдо се спря на бъбривия и досаден Недялко. На въпрос защо е направил този избор, Финдо отвърна: „За да можем да си говорим”.
Най-добри приятелки станаха Маги Желязкова и Ели. Джийсън очаквано се обвърза с Пенка, а последни останаха Русата Златка и Райна, които оформиха приятелска двойка.

Маги Ели Биг Брадър

Маги и Ели се обвързаха с приятелство

Вместо да обменят подробности за личния си живот обаче, злодеите Пенка и Джийсън скроиха поредният пъклен план. „Искаш ли да провалим мисията? – попита я Джийсън. „Да” – беше бързият отговор на Пенка, след което двамата се наговориха да споделят измислици с Биг Брадър, при условие, че той започне да ги изпитва за личния живот на другия. Така при всички случаи мисията ще бъде провалена и всички брадъри ще останат без бюджет. Което означава по-малко храна – което е целта на двамата злодеи, които искат да тормозят с глад съквартирантите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар