Демир бозан: Истината от трима души, които са го пробвали!

Демир бозан: Истината от трима души, които са го пробвали!
4.67 (93.33%) 3 votes

С Демир бозан холестеролът ми се нормализира! Един разказ за Демир бозан от човек, който го е изпробвал лично и споделя:

Демир бозан

Атанас ТОНЧЕВ, 35-годишен от София: Бяха ми открили завишени нива на холестерола. Какво ли не направих, за да ги нормализирам. Едва след месеци неуспешни опити една приятелка ми препоръча Демир бозан. Приемах билковата комбинация два месеца и половина и сега всичко ми е в нормата! Билките пречистват кръвта както от холестерола, така и от всякакви плаки и замърсявания, което е в крайна сметка и целта на всички.

От високото кръвно ми бучаха ушите

демир бозан

Иглика Василева, 38-годишна от Варна: Без всякакъв успех се мъчих да намаля кръвното си. Не помагаха нито традиционните лекарствени средства, нито алтернативните. От една комшийка обаче разбрах, че поддържала кръвното си в добри граници с билковата комбинация Демир бозан. Оказа се истина, подейства и при мен. Работата е там, че лекарствата само временно намаляват кръвното и го вкарват в норма за няколко дни. Това е така, защото те атакуват симптомите на високото кръвно налягане, а не причините за него: запушването на кръвоносните съдове, намаляването на тяхната еластичност, замърсяването на кръвта. Единствено билки за пречистване на кръвта са в състояние трайно да намалят кръвното и да го стабилизират.

След тежък инсулт баща ми отново тича!

демир бозан

Стефан Чолаков, 28-годишен от Пловдив: Баща ми прекара тежък инсулт и проходи чак на деветия месец – с проходилка. Поддържаше обаче високо кръвно и лекарите бяха категорични, че скорошен втори инсулт просто ще го довърши. Откакто започна да пие Демир бозан, кръвното му се нормализира. Даже напоследък се опитва да тича в междублоковото пространство. След прекаран инсулт най-важното нещо е да се намали кръвното и да се разреди кръвта. Естествено, не бива да се изоставят традиционно предписваните от лекарите медикаменти като синтром и фурантрил, които вършат чудесна работа за стабилизиране след инсулт. Те засилват уринирането и разреждат кръвта, за да може да се движи тя свободно по кръвоносните съдове. Билките в този случай имат спомагателно действие, но от тях зависи истинското пречистване на кръвта, което в дългосрочен план ще стабилизира кръвното налягане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Демир бозан: Истината от трима души, които са го пробвали!”

 1. zizo

  авг. 11. 2011

  ot kade moga da si kupya tazi b olka demir bozan vav varna?blagodarya vi predvaritelno!

  Reply to this comment
 2. Георги

  ян. 03. 2014

  Много полезна и интересна статия за Демир бозан, ще е интересно да прочетем още повече отзиви от хора, които са го опитали.

  Reply to this comment
 3. Stefan

  ян. 22. 2014

  Аз също от време на време ползвам Демир бозан и съм доста доволен. Но винаги е интересно да прочетеш още отзиви от съмишленици, които са разбрали, че истината е в билките.

  Reply to this comment

Добавете коментар