Даяна Евгениева – близначката в сянката на Мис България Симона

Гласувайте за статията

Даяна Евгениева е близначката на Симона, която стана Мис България

Даяна Евгениева е близначката на Симона, която преди дни стана Мис България и в момента обира негативите след появата си.

Даяна Евгениева

Даяна Евгениева е близначката в сянката на Симона, която стана Мис България

Само Kliuki.net ще ви покаже първи как изглежда сестрата на Симона Евгениева. За някои тя е далеч по-чаровна и привлекателна от по-голямата с пет минути кака.

С право новоизбраната красавица твърди, че двете не си приличат особено. Всъщност долавят се общите черти, колкото и далечни да се струват на Симона. Все пак са родени близначки от една майка.

Даяна Евгениева също обича да позира и поддържа модерна визия, с която впечатлява своите приятели. Тя има доста последователи в мрежата – те я хвалят и й се радват, когато показва прелестите си. Може да го прави рядко и премерено, но Даяна Евгениева познава предимствата си.

За разлика от сестра си, тя досега не е имала претенциите да се явява на надпревара като Мис България. Но пък в момента е горда с постижението на Симона и двете смятат заедно да отидат на почивката, която спечели тя. Със сигурност ще оберат точките и както са свободни, бързо ще си намерят компания в лицето на силния пол.

Даяна и Симона Евгениеви не парадират с връзките си в момента, просто защото нямат такива. Много скоро те ще си опекат така нещата, че ще хванат някой богаташ под ръка и ще се радват на живота, както повечето си предшественички, обсъждат ги потребителите.

Може пък тези момичета да не се окажат такива?!

Кой знае – само времето ще разкрие цялата истина за тях.

Даяна Евгениева сега е принудена да слуша как Симона си е платила, за да получи приза Мис България, никой не вярва, че победата й е заслужена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Даяна Евгениева – близначката в сянката на Мис България Симона”

  1. djoshgjor

    Дек. 28. 2015

    Диди е прекрасно създание, жалко че не всеки мъж ще има късмета да намери такова момиче в живота си. Не знам какъв характер има но на външен вид е нещо поразително.

    Reply to this comment

Добавете коментар