Дарко и Ромина се сдобиха с нов наследник

Дарко и Ромина се сдобиха с нов наследник
5 (100%) 1 vote

Дарко и Ромина се сдобиха със син, малкия носи името Давид

Дарко и Ромина за втори път станаха родители. Мис България и съпругът й са се сдобили с момченце само преди няколко часа. Малкото бебе носи името Давид и тежи 3.100 кг и е високо 50 см.

Мис България сподели, че раждането е минало изключително леко и е невероятно щастлива от факта, че е станала майка отново. Израждането на бебето е било със секцио, а Дарко през цялото време е държал ръката на половинката си. Футболистът не се разделил с половинката си и по време първото раждане, когато се роди малката Дария, пише „Блясък“. За Дарко и Ромина събитието е двоен празник, тъй като футболистът се сдоби със син навръх 30-я си рожден ден.

Дарко и Ромина се сдобиха със син

Дарко и Ромина се сдобиха със син

Двамата имат и прекрасна дъщеричка Дария, която вече е на 3 години. Момиченцето е било невероятно щастливо от факта, че ще си има братче или сестриче. Буквално броени дни преди раждането на Давид, Дарко и Ромина показаха порасналата Дария. На фотосите красавицата е по-очарователна от всякога и се е превърнала в истинска малка госпожица.

Двамата вече са родители на малката Дария

Двамата вече са родители на малката Дария

romina 4_324_400 romina_300_400

В момента семейството живее в Тайланд, където Ромина даде живот и на сина си. За разлика от първия път, когато предпочете да ражда в България, този път тя се съгласи да роди в клиника в Тайланд, където всичко е минало благополучно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар