Дарина Павлова ще прави свое шоу в България (Взима и гаджето си)

Дарина Павлова ще прави свое шоу в България (Взима и гаджето си)
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова със собствено шоу в България, с Джулио Берути ще живеят в София

Дарина Павлова води гаджето си Джулио Берути в България. Известната бизнес дама обяви, че смята да участва като жури в новия сезон на България търси талант. Редом с това обаче двойката планира да се установи в страната. За неизвестен период от време при това.

След като замени забързания ритъм на САЩ с далеч по-спокойното ежедневие в София, Дарина Павлова планира да реализира и други свои планове. Сред тях е и собствено предаване в БНТ, където има амбиции да се изявява.

Дарина Павлова води гаджето си в България, ще правят свое шоу

Дарина Павлова води гаджето си в България, ще правят свое шоу

По тази причина е много вероятно бизнесдамата и гаджето й да останат за неопределено време в страната. Говори се, че Дарина Павлова вече е наела дом в покрайнините на София, където двамата ще живеят.

Двойката е заедно вече три-четири години и след първоначалния шок, че са двойка, влюбените спряха да обръщат внимание на клюките около тях.Заговори се дори за сватба, но Дарина е категорична, че не мисли за втори брак, пише hotarena.net.

За сметка на това бившата актриса се радва, че семейството й приема радушно връзката с новия й любим. И се радва на истинска идилия в личен план.

Завръщането на Дарина Павлова в България обаче няма за цел единствено да си припомни доброто старо време или да стегне юздите на бизнес проектите си в страната. Вдовицата на Илия Павлов също така е в търсене на нови таланти за последните си проекти, а българските риалити звезди са доказали, че притежават качества за голямата сцена и тя самата има желание да отвори вратите пред част от тях.

Редом с това Дарина Павлова смята да използва България търси талант, като трамплин, за първата си широка медийна изява. Тя ще си партнира още с Ники Илиев, Иво Сиромахов и Илияна Беновска.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар