Дарина Павлова болна от любов, ударно се подмладява

Гласувайте за статията

Дарина Павлова ударно се подмладява заради Джулио Берути

Дарина Павлова ударно се подмладява. Вдовицата на Илия Павлов е направо неузнаваема в последно време. Откакто се събра с актьора Джулио Берути миналата година, Дарина не спира да се подмладява. А много от приятелите й вече не могат да я познаят.

На фестивала в Кан, Дарина блесна с черна рокля и в компанията на звездите от „Непобедимите“. Мнозина обаче останаха изумени от снимките й след това. Милиардерската вдовица изобщо не прилича на себе си — Дарина Павлова е по-стройна, по фина и без съмнение поне 20 години по-млада.

Дарина Павлова ударно се подмладява

Дарина Павлова ударно се подмладява

Вече тръгнаха коментари, че Дарина Павлова може да си съперничи с дъщеря си Паола по младежки вид и това съвсем не е шега. „Направо е неузнаваема“, „Леле не прилича на себе си“, гласят коментари в мрежата.

Заради Джулио Берути, най-богатата българка е направо неузнаваема

Заради Джулио Берути, най-богатата българка е направо неузнаваема

Със сигурност Дарина Павлова има ботокс, лифтинг на лицето и поне една-две корекции на бюста. В публичното пространство се заговори, че си е правила и липосукция, тъй като изглежда невероятно стройна.

С вид на ученичка - така изглежда Дарина Павлова днес

С вид на ученичка – така изглежда Дарина Павлова днес

Близката приятелка на експремиера Силвио Берлускони е направо забележителна, а според мнозина изглежда по-добре и от времето, когато беше млада. „Какво ли не прави една жена от любов“, „Не знам дали е любов или суета, но тя изглежда друг човек“, гласят коментари в мрежата.

Вижте и вие Дарина Павлова преди пластичните операции и сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар