Даниела и Андрей се сдобриха

Гласувайте за статията

След скандалната си раздяла, двамата дълго време пазиха дистанция и отказваха да контактуват. Водещият “забърсваше” различни благосклонни красавици, а бившата му жена се опитваше да съживи кариерата си. Краткият им брак беше напълно достатъчен, за да им покаже категорично, че не стават за семейство, въпреки опитите на атрактивната блондинка. Андрей се оказал твърде разюздан за разбиранията на сръбкинята, която често оставала вечер сама.

“Опосумът” – както често наричат колегата на Иван, случайно се засякъл с бившата си на фестивала в Кан. Двамата се разприказвали за старото време и стопили леда. Даниела дори се съгласила да бъде водеща на Балканските музикални награди, които ще се проведат на 4 юни в София на площад “Батенберг”. Дали това е жест към Андрей, можем само да гадаем, но не е изключено двамата да успеят да останат приятели.

Андрей може само да съжалява за русата красавица, която показа любовта си, пренебрегвайки своята кариерата, за да бъде с него. Въпреки визията си, Даниела се оплакваше, че водещият много бързо се отегчил от нея и започнал редовно да я пренебрегва до момента, в който на нея просто й писнало да бъде втора цигулка и взела решението да го напусне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Даниела и Андрей се сдобриха”

 1. Джото Бонджоф

  май 18. 2011

  .. e chi se ne frega! Cavoli loro!

  Reply to this comment
 2. Ina Stoyanova

  май 26. 2011

  e в пресата пише че са се разминали там,каква среща сега?кое е верното?

  Reply to this comment

Добавете коментар