Дама сви топката на джигитите: Вдигна 274 км/ч на магистрала „Тракия”!

Гласувайте за статията

Дама сви топката на джигитите и вдигна 274 км/ч на магистрала „Тракия”, втрещиха с информация от КАТ

 

Дама сви топката на джигитите със своите 274 км/ ч на магистрала „Тракия”!

Случаят не е от приказките, нито е нечия хвалба, а част от родната статистика на КАТ.

Дама сви топката на джигитите - вдигна 274 км/ч на магистрала "Тракия"

Дама сви топката на джигитите – вдигна 274 км/ч на магистрала „Тракия“

Бясната скорост е ежедневие за доста от шофьорите, а някои представителки на нежния пол изглежда въобще не си поплюват, пише изданието profit. От агенция „Пътища” дават отчет, че по магистрала „Тракия” всеки ден се движат над 17 хиляди автомобила. През лятото трафикът е особено засилен, а и се поставят едни от най-жестоките рекорди.

Смелата състезателка, която беше определена в мрежата като жената-мълния, е от Пазарджик и е засечена от камерите. Готви й се солидна глоба, която може би ще я накара да се замисли дали следващия път да пръсне скоростометъра от толкова газ. Други пък се съмняват, че това ще я накара да си вземе поука. Тенденцията е унищожителна, въпреки масовите инциденти с жертви напоследък.

Вече са хит и облозите за колко време седнал зад волана може да вземе отсечката София-Бургас, научи Kliuki.net. Гонките редовно биват засичани от по-примерни шофьори, тръгнали към морето, които негодуват, че се чувстват все едно са на авто писта. За полицията обаче ралита нямало, а такива случаи били по-скоро изключение.

Във видеото по-долу пък виждаме как този луд на пътя лети с 320 км/ч и за малко не се размазва с колата си. Той определено е сериозна конкуренция на дамата, която сви топката на джигитите и вдигна 274 км/ч на магистрала „Тракия”!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Дама сви топката на джигитите: Вдигна 274 км/ч на магистрала „Тракия”!”

 1. Iylia Tchobanikova

  авг. 25. 2013

  posle xa6to vseki den imalo katastrifi….

  Reply to this comment
 2. Mitka Ilieva

  авг. 25. 2013

  BRAVO NA DAMATA VAZHITENA SAM.

  Reply to this comment
 3. Ани

  авг. 26. 2013

  Мен ме изумява друго, възхищението от „подвига“, което прозира дори от тона на статията. Ако за вас това е ДАМА?!!? за мен е безотговорна разглезена простакеса с уклон към криминално престъпление от ранга предумишленото убийство. На такива тук, където живея им вземат книжките директно на магистралата и да си ходят пеша до вкъщи!!! Затова и на 100 000 хил граждани от техните и нашите се падат съответно 7 (седем) срещу 37 (тридесет и седем!!!) загинали при автотранспортни произшествия. За да ви станат ясни мащабите на подобна катастрофа – първите са над 80 милиона, а ние нямаме и 7 мил. вече. Пък после се възхищавайте на тези кретени, дето ви избиват близките по пътищата заради собственото си малодушие и комплекси!

  Reply to this comment

Добавете коментар