Д-р Енчев се шири в цял дворец (Снимки)

Д-р Енчев се шири в цял дворец (Снимки)
3 (60%) 4 votes

Пластичния хирург на звездите си пада по английския ренесансов лукс

В аристократичен лукс живее пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев. Любимият доктор на манекенки, плеймейтки и фолк певици избягва да парадира с богатството си, но въпреки това се носят легенди за състоянието му. Какви са възможностите на бъдещия съпруг на Теди Велинова обаче свидетелстват и снимките от дома му. Вместо в някой изискан мезонет, пластичния хирург се шири в истински ренесансов дворец.

Всички мебели са издържани в светлите тонове на кремаво и бежово, а по стените висят безценни произведения на изкуството от цял свят. Килим от естествени кожи е проснат върху паркет от светло дърво. Внушителният ренесансов стил на целия интериор предизвика доста коментари из форумите.

Доктор Енчев показа дома си

Доктор Енчев показа дома си

Потребители се шегуват, че домът му прилича на ренесансов замък, а Енчев сякаш ще пие чай с английската кралица.

Самият д-р Енчев неотдавна сподели, че интериорът в дома му е изцяло дело на приятелката му Теди Велинова. Очевидно манекенката си пада по ретро стила и помпозната показност, тъй като е пръснала повече от цяло състояние, за целия този лукс.

Детската стая на малкия наследник на двойката също е издържана в този стил. И единствено веселите рисунки и играчките върху шкафа подсказват, че това е детска стая.

Още снимки от ренесансовия дом на доктор Енчев можете да видите в галерията.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Д-р Енчев се шири в цял дворец (Снимки)”

  1. Rumen Uzunov

    Ное. 15. 2013

    kato ima patki 6te i ma luks

    Reply to this comment

Добавете коментар