Д-р Енчев пръсна милиони за дома си (Още снимки)

Д-р Енчев пръсна милиони за дома си (Още снимки)
5 (100%) 2 votes

Пластичния хирург на фолкдивите похарчи милиони за дома си

В истински замък от приказките живее д-р Ангел Енчев. Най-популярният пластичен хирург на звездите си живее в цял палат, като от вълшебна приказка.

За уникалния си дом обаче добрият доктор е пръснал милиони. Запознати издават, че да изпълни капризите на половинката си Теди Велинова, която е и декоратор на фамозния дом, звездният хирург неведнъж е изпразвал сметките си до дъно.

Въпреки че двойката не парадира с лукса, в който тъне, запознати издават, че за просторния дом Енчев е пръснал няколко милиона. Точната сума е известна на малцина, тъй като лекарят предпочита да не коментира финансовите си възможности.

Ангел Енчев се гордее с  дома си

Ангел Енчев се гордее с дома си

Що се отнася до д-р Енчев, той неведнъж е твърдял, че за него перфекционизмът е водещ не само в работата му, но в живота също. Като пластичен хирург той неведнъж е имал трудната задача, да поддържа младостта и перфектния вид на родните звезди.

Що се отнася до аристократичния начин на живот, който води, известния специалист е категоричен, че да живее така му допада, а и има шанса да си го позволи. И е доволен, че печели достатъчно добре, за да осигури на семейството си подобен комфорт.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Д-р Енчев пръсна милиони за дома си (Още снимки)”

  1. Galina Serbezova

    Ное. 15. 2013

    Ама тя е много грозна с обратна захапка.Уждас!

    Reply to this comment

Добавете коментар