Цветовете на любовта: Вижте децата на Садна и Рангини

Цветовете на любовта: Вижте децата на Садна и Рангини
4.25 (85%) 4 votes

Неочаквана завръзка след смъртта на Садна, Рангини поема грижите за дъщеря й в Цветовете на любовта

Неочаквана завръзка в Цветовете на любовта след смъртта на Садна. Докато Алек отново обезумява от мъка и се превръща сам в дете, Рангини и Ранвир са принудени да се погрижат за дъщерята на Садна Куши. Сама станала майка на Тамана, Рангини преживява доста трудно загубата на сестра си.

Всеотдайната й любов към двете деца продължава до момента, когато Алек се жени за втори път. И новата му избраница се превръща в истинска майка за Куши, за разочарование на Рангини.

Избраните да играят Куши и Тамана деца се превръщат в любимки на Индия. Малките актриси са добре познати на публиката, тъй като са участвали в различни детски програми по-рано. Но това е първата им сериозна поява в ефира. И очаквано обраха овациите.

Разкриха кои ще са децата на Садна и Рангини в Цветовете на любовта

Разкриха кои ще са децата на Садна и Рангини в Цветовете на любовта

Коментарите в нета са изключително възторжени. В ролята на Куши влиза Дивия Нааз, която моментално се превръща в звезда. „Момиченцето, което играе Куши е невероятно. Такава игра, такъв талант. Обожавам я“, гласят най-често коментарите из форумите.kushi

След сериала Цветовете на любовта Дивия е една от най-канените звезди — деца за роли в сериали. Родителите й обаче са доста взискателни и внимателно подбират участията й.

Куши и Тамана очароваха нета

Куши и Тамана очароваха нета

„Колежката“ й и нейна екранна братовчедка Нирали Десаи е не по-малко талантлива. Тя влиза в образа на Тамана — дъщерята на Ранвир и Рангини, която ревнува от Куши майка си. За малката чаровница не е особено предизвикателство да изиграе ролята на сърдито малко момиченце, което родителите пренебрегват заради братовчедка й. Извън сериала обаче, всички се кълнат, че Нирали е най-скромното, мило и обичащо момиченце на света. И в живота двете с Дивия са истински приятелки.kushi 3

Как двете деца се справят с обратите в семейство Раджванш, какви тайни им предстои да разкрият и ще научат ли някои от най-зловещите истории на фамилията, ще видим съвсем скоро в Цветовете на любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Цветовете на любовта: Вижте децата на Садна и Рангини”

  1. Vasi Atanasova

    февр. 11. 2015

    аев

    Reply to this comment

Добавете коментар