Цвети Янева страни от колежките си

Гласувайте за статията

Чаровната изпълнителка сподели пред “Блясък”, че страни от повечето си колежки. Големият успех на Цвети и любовните й отношения с богат бизнесмен, породиха завист и злоба в колежките й. За да не се натоварва излишно, Цвети предпочита да пази дистанция.

Придружаваната от охрана красавица не смята, че е единствената, която се радва на тези “екстри”, осигурени й от богатото гадже. Цвети твърди, че изкарва достатъчно пари, за да се радва на висок стандарт, но и не отрича, че получава материална подкрепа.

Поп фолк звездата, която взриви музикалните класации с една, единствена песен се радва на личен стилист, шофьор, охранител и супер скъп гардероб. Изпълнителката на “Открадната любов” е в чудесни отношения с Траяна и Мария. Но като цяло не е особено популярна сред останалите поп фолк диви.

Най-проспериращата изпълнителка не планира да става майка на този етап. А и нейният благоверен вече имам дете от друга. Родителите на звездата не се притесняват от голямата разлика между дъщеря им и “зетя”. А Цвети споделя, че за нея това не е разлика… някакви си 10 години…


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар