Цвети Янева парадира с любовта си

Гласувайте за статията

Хитовата изпълнителка Цветелина Янева не спира да демонстрира любовта си. Тя не пропуска интервю, в което да не спомене колко много обича половинката си и как никой не вярва в това, защо ли?!

Ако се зачете в коментарите на потребителите в мрежата, няма начин да не й стане ясно, подхвърлят злите езици. Според слуховете, красивата пловдивчанка е изкарала голям късмет с богатото си гадже, което я подкрепя финансово.

Самата Цвети споделя, че сигурно много момичета си мечтаят да са нейно място и да имат такъв кавалер до себе си. Под “кавалер”, разбирайте “спонсор”. Да не забравяме, че песента, с която Цвети постигна най-голям успех, всъщност не показва гласовите й данни (който тя има), а стана хит благодарение на румънското присъствие и нестандартно звучене. Атрактивният клип също оказа въздействие върху вота на феновете и те единодушно обявиха песента за хит на годината.

Фолк звездата се появява ежедневно на кориците на известни родни списания и не без помощта на медийния олигарх, си проправя път към “голямата десетка”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Цвети Янева парадира с любовта си”

 1. Konstantin Asenov

  май 14. 2011

  Цвети не искам да съм на твое място.Честно!

  Reply to this comment
 2. меги

  май 16. 2011

  глупости, я го вижте на какво прилича…

  Reply to this comment

Добавете коментар