Цвети Грахич се ошишка, разтресе Шоуто на Слави

Гласувайте за статията

Цвети Грахич ще вдига сватба скоро, спешно трябва да влезе във форма, пишат й в нета

Цвети Грахич се ошишка, разтресе Шоуто на Слави, видя Kliuki.net.

Цвети Грахич

Цвети Грахич с опасни форми в Шоуто на Слави

Кандидат-бъдещата булка явно доста се е поизоставила след предложението от любимия й мъж за брак. Певицата видимо се е окръглила, но също така това видимо не я и притеснява.

Цвети Грахич е една от доста разкрепостените ни певици в родния ефир. Визията й е винаги провокативна и съблазнителна. Балсам за мъжките очи. То все пак кой ли мъж не би се насладил на гледката Цвети Грахич?!

Само, че певицата нещо е решила да смени визията си. И то към по-овално.

Цвети Грахич

Сцената се тресе от килограмите й

Видимите килца отгоре, обаче не притесняват кой знае колко Цвети Грахич. Нещо повече. Тя си се врътка, пее и си е напълно спокойна. Никак не се тревожи, че се е изоставила и е започнала да губи предходната си фигура.

Повечето жени след годежа започват страховити диети, фитнес програми и каквото още им дойде друго наум, за да се поберат в мечтаната булчинска рокля. Все пак се предполага, че този важен момент за всеки човек е само веднъж в живота.

Та именно поради тази причина е доста странно, че Цвети Грахич се изостави и то след годежа си. Дали роклята, която иска е за по-пищни дами или просто вече е по-спокойна и се е отдала на блажен живот?! Човек не може да си отговори лесно на какво се дължи тази промяна в силуета на певицата.

Каквато и да е причината, едно е сигурно и заснето – Цвети Грахич успя да разтресе шоуто на Слави. Тя си пя без никакво притеснение как изглежда и как изумено я гледа публиката.

Това, че спешно се налага да свали килца изобщо не я тревожи май.

Цвети Грахич е сладурана, която умее да разпалва мъжкото въображение. Дано това покачване на килограмите спре и да се завърне предходната фигура на певицата.

Все пак ще бъде булка, трябва да е приказна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар