Цветелина Янева – сред най-елегантните българки

Гласувайте за статията

Цвети Янева освен, че е сред най-популярните певици в последно време, се нарежда и сред най-елегантните българки. Тя пазарува само в компанията на личния си стилист, който я съветва и заедно подбират тоалетите и аксесоарите за всяка публична изява, снимки и клипове. Някои от комбинациите на Цвети не прилягат много добре на фигурата й, но има и такива, които са истинска сензация. При снимането на последния клип на фолк звездата в Милано, самата тя споделя, че са я помислили за Парис Хилтън.

Цвети се оплаква пред “Уикенд за жената”, че откакто е в светлината на звездните прожектори не й остава никакво свободно време и се преуморява. Амбициозната блондинка все още се изчервява на сцена и се притеснява от голяма аудитория. Това е една от причините да взима уроци за сценично поведение. Хубавицата обещава нов хит за лятото, който да бъде сериозна конкуренция на “Влез” – спечелил сърцата на фолк феновете. Тоталният хит трудно може да бъде конкуриран, но Цвети не се отказва.

Като всеки човек и тя се страхува от много неща, има свои тайни начини за справяне със стресовите ситуации и нищо човешко не й е чуждо. Цвети не обича да говори за личните си връзки и се опитва да държи медиите на разстояние, но това няма как да стане на 100%. Красивата блондинка работи доста сериозно върху кариерата си, а и има стабилен гръб, на който може да разчита във всяка една ситуация.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Цветелина Янева – сред най-елегантните българки”

 1. Gulbie Osmanova

  май 28. 2011

  zdravei cveti kak si? Az sam dobre za sega.

  Reply to this comment
 2. Gulbie Osmanova

  май 28. 2011

  ti si super I elegantna dama.

  Reply to this comment

Добавете коментар