Цветелина Янева – отново обект на клюки

Гласувайте за статията

Високата поп фолк изпълнителка е обект на клюки, откакто постигна грандиозен успех с парчето си “Влез”. Личният й живот постоянно се обсъжда и коментира в медийното пространство. Цвети си спечели и недоволството на повечето си колежки, заради богатото гадже и няколкото хита.

Изпълнителката на “Давай, разплачи ме” се оплаква преде медиите, че завистниците й дори са ходили до Бояна, за да разпитват колко е платила за заснемането на клип към песента “Влез”. Фолк дивата отрича тиражираната сума от 60 000 лв., дали от страх от данъчните, или наистина клипът струва по-малко, не се знае.

Цвети се възмущава от коментарите в мрежата, относно сумата на клипа и смята, че това е единствено нейна грижа. На нея и богатото й гадже. Клипът изглеждал толкова скъп, защото бил направен от професионалист. Ефектите, декорите и статистите, всъщност били много по-малко, отколкото изглеждали на видеото.

Русата певица направи няколко много успешни парчета, които я направиха популярна за кратко време. Успехът й съвсем не е случаен, коментират недоброжелатели. Но Цвети е свикнала с клюките и им обръща все по-малко внимание

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Цветелина Янева – отново обект на клюки”

  1. Liliq Plamenovi

    апр. 11. 2011

    krasiva e perfekna e 6estica ot tototo za gadjeto i

    Reply to this comment

Добавете коментар