Цветелина Грахич се омаза с грим и бронзант, плаши фенове в дискотеките

Гласувайте за статията

Цветелина Грахич се омаза с грим, направо е неузнаваема

Цветелина Грахич тотално се оля в последно време. Певицата на Слави Трифонов е истински хит из нощните клубове в София, но визията й плаши дори най-верните й фенове. На едно от последните си участия, певицата се появи с размазан грим, разтечен автобронзант. И успя да смути цялата аудитория с вида си.

„Прилича на дете, което цял ден си е играло в някоя кална локва“, „Това момиче не може да се гримира, или бронзанта му не струва?“, пишат из форумите. Потребителки масово критикуват вида на Цветелина Грахич. И коментират, че някой трябва да каже на младото момиче да се вземе в ръце.

Цветелина Грахич съвсем се омаза

Цветелина Грахич съвсем се омаза

Вокалистката на Слави е сред най-обичаните млади звезди и има хиляди фенове из цялата страна. Въпреки това дори най-верните й почитатели не останаха безразлични пред стряскащия й външен вид. И коментират потресени, че Цветелина Грахич изглежда ужасяващо.

Певицата плаши по участия с размазан грим

Певицата плаши по участия с размазан грим

cveti 3„Това ли е имидж на звезда“, „Боже мой, какво е направила Цвети със себе си“, гласят мненията на стресирани почитатели. А други са на мнение, че Слави трябва да дръпне юздите на беквокалистката си, за да спре да се появява в този вид из заведенията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар