Цветелина Грахич и Годжи вече не крият любовта си (Нови снимки от хотела)

Цветелина Грахич и Годжи вече не крият любовта си (Нови снимки от хотела)
3.5 (70%) 2 votes

Цветелина Грахич и Годжи бяха изловени да се натискат в хотела си в Чикаго

Цветелина Грахич и Годжи изглежда окончателно са решили да зарежат играта на криеница и да обявят, че са заедно. След като преди няколко дена плъзна снимка от леглото в хотелската им стая в Чикаго, бдителни нашенци успяха да заснемат Цветелина Грахич и Годжи и във фоайето на хотела. От кадрите ясно се вижда, че двамата изобщо не крият чувствата помежду си.

Цветелина Грахич и Годжи пак са заедно

Цветелина Грахич и Годжи пак са заедно

„Гушкаха се, целуваха се, точно като влюбени“, издават свидетели. Явно американското им турне е възродило интимната им връзка, коментират запознати. Припомняме ви, че преди няколко дена снимка, на която се вижда, че двамата спят в едно легло, взриви онлайн пространството. Както знаете, Цветелина Грахич и Годжи имаха вземане-даване преди време като дори се говореше, че басистът е сериозно хлътнал по колежката си.

Палавият нрав на бековкалистката обаче си казал думата и отношенията им не просъществуваха дълго. Ако се вярва на слуховете, Грахич е преспала с половината от Ку-Ку Бенд, издават от hotarena.net. Годжи обаче бил готов да й даде нов шанс. И явно в Америка отново са затоплили отношенията си.

Вижте снимките на Цветелина Грахич и Годжи от хотела в галерията ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар