Цветелина Грахич бременна! Призна го и във Фейсбук!

Гласувайте за статията

Цветелина Грахич е бременна и макар да крие щастливата вест, тя вече е стигнала до Слави Трифонов

Цветелина Грахич е бременна

Цветелина Грахич е бременна

Цветелина Грахич е бременна и призна за щастливата вест в социалната мрежа. Беквокалистката на Слави е едва в началото на бременността, морят я досадни симптоми като гадене, главоболие и повръщане, но най-голямото й притеснение е реакцията на шефа й Слави Трифонов.

Всички в продукцията са подписали железни договори, които засягат и личния им живот, а едно бъдещо майчинство си е проблем за Дългия, пише „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net.

Цветелина Грахич обаче се чувства безкрайно щастлива от новината и вече не може да си мълчи. Певицата се издаде във Фейсбук, видя Kliuki.net. „Моят живот, който съм чакала толкова време. Истината, която съм търсила през цялото това време. Това е ангел, който само Бог ми изпрати… Обичам те, любов моя!“, написа Грахич недвусмислено под снимка с таткото на бебето.

Бащата Кристиян Шаламанов е гушнал Цвети и е сложил ръцете си точно на коремчето на Грахич като един горд бъдещ татко.

Циганско е сърцето

Припомняме, че двамата са заедно от около година и много се обичат, въпреки голямото различие между тях – а именно произхода. Шаламанов е с ромско потекло, заради което е недолюбван от родителите на Цветелина Грахич. Разбрали за бременността й, те обаче се примирили и приели новия си зет.

На снимките вече личи мъничко коремче, едва забележимо, тъй като певицата е още в началото на третия месец. И докато външните белези Грахич може да крие още няколко месеца под широките дрехи, то симптомите я издадоха пред колегите. Постоянното повръщане и гадене породило съмнения у „Ку-ку бенд“ и новината бързо стигнала до ушите на Слави.

Дългия бил бесен, че певицата му е забременяла, без да се допита до шефа си. Трифонов вложи много време и средства в Цветелина Грахич, за да я шлифова за своя певица, а сега трябва да я пусне по майчинство и да търси нов диамант.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар