„Четвърта власт” изпищя тайните на (не)удобните медии! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

„Четвърта власт” изпищя тайните на (не)удобните медии, а зрителите тепърва ще стават свидетели на задкулисните игри в сериала

 

„Четвърта власт” изпищя тайните на (не)удобните медии!

Сериалът е на път да предизвика множество скандали и спорове у нас. Някои вече реагираха и намират за прекален сюжета, който разкрива колко свързани са властите на всички нива.

"Четвърта власт" изпищя тайните на (не)удобните медии!

„Четвърта власт“ изпищя тайните на (не)удобните медии!

„Четвърта власт”, както е и заглавието на филма по БНТ, не прави изключение и задкулисните игри тепърва ще шашкат зрителите. Съвсем ексклузивно им се предлага възможността за достъп до вътрешността на ядрото, където се коват новините.

„Четвърта власт” показва в истинската светлина редакцията на едноименния вестник. Вътре кипи денонощен труд, хвърчат папки с компромати и снимков материал, разменят се ценни телефонни номера и визитки, конкуренцията е жестока, а репортерите – супер нахъсани в гонитбата за сензация.

"Четвърта власт" стартира ударно и обещаващо

„Четвърта власт“ стартира ударно и обещаващо

Не винаги обаче те имат тази свобода на словото, за която мечтаят. Кой запушва устата на най-добрите професионалисти и как се сриват те само за часове, след като са получили награда, изпадайки в немилост, ще научите в „Четвърта власт”, който вече стартира обещаващо.

Напрегнатите сцени включват и екшън преживявания, а част от актьорите са от култовия „Под прикритие”, което удря сериозно рамо на новата продукция „Четвърта власт”.

Несъмнено ще бъдете стресирани да научите кой дърпа конците на информационния поток, което пък често е в разрез с принципите на професията. В „Четвърта власт” оцеляват тези, които умеят да се нагаждат, но „старите кучета” никога не се отказват…

Вижте видеото и се убедете как „Четвърта власт” изпищя тайните на (не)удобните медии!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар