Челната тройка в Мис Плеймейт – виж снимки на любимките!

Челната тройка в Мис Плеймейт – виж снимки на любимките!
5 (100%) 1 vote

Мис Плеймейт вече има своите любимки, оформи се челната тройка

Мис Плеймейт ще се проведе след броени дни, а вече има своите любимки.

Тази година може да са охулвани кандидатките и да търпят нон-стоп критики, но е факт, че за една от тях проявата ще завърши със същото отличие, което получи Николета. Единствено Kliuki.net публикува снимки извън напудрените моменти, с които те сега събират подкрепата на потребителите.

Оформи се и челната тройка, която по всяка вероятност ще излъчи победителката, смятат онлайн ценителите, писа изданието blife.bg по информация на marica.bg.

Вики

Вики е нежна в лице брюнетка, но с тяло, което събужда фантазиите. Тя искрено се надява да спечели Мис Плеймейт, а освен това вече има най-много гласове – шансовете са пред нея!

Мис Плеймейт

Вики е събрала най-много гласове, има всички шансове да спечели Мис Плеймейт

Мис Плеймейт

В ежедневието си Вики обича да провокира

Вики е крупие в казино, но смята настоящата си изява за особено вълнуваща. Сложила е силикон в бюста и твърди, че се харесва много, затова няма против да показва прелестите си.

Криси

26-годишната Криси е най-отявлената фаворитка в мрежата. Ние първи ви показахме фотоси на танцьорката, която се радва на силно рамо от страна на дружката си Гентиана Халити.

Мис Плеймейт

Смело може да се каже, че Криси е основната фаворитка, но засега тя остава на второ място

Криси

Кой не би пожелал това тяло?

Палавото зайче има потенциала да стане номер 1 в Мис Плеймейт, а и определено е една от най-привлекателните претендентки.

Кети

Кети е доста разкрепостена, тя може да свие сармите на всяка друга конкурентка. Доказа го и днес с изказването си срещу Лозанова.

Мис Плеймейт

Кети убива с тяло, думи и с поглед дори!

Кети

Клубовете са полудели по Кети

Понеже съпругата на Божинов си позволи наскоро да критикува “жабчетата” в Мис Плеймейт, Кети й отвърна подобаващо. Нарече я селска пръчка. Софиянката явно въобще не си поплюва по пътя към върха.

А коя е вашата избраница, способна да завладее публиката и да се превърне в най-желаната у нас?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар