Чарлз и Камила пред развод (Принцът има нова любов)

Чарлз и Камила пред развод (Принцът има нова любов)
5 (100%) 1 vote

Чарлз и Камила пред развод, принцът влюбен в Барбара Стрейзънд

Принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс са пред развод. Според последните слухове, кралската двойка може и да не посрещне 2015 като семейство. Упорито се говори, че принцът е влюбен в американската певица и актриса Барбара Стрейзънд и изживява бурен романс с нея.

Според таблоида „Глоуб“ още през 1994 година, Чарлз е имал тайна среща с Барбара Стрейзънд в хотел в Бел Еър. „Това не е тяхната първа среща“, твърди изданието. По думите им Чарлз мамел Даяна и Камила с певицата десетилетия наред.

Нещо повече, самата принцеса споделила с приятелки, че няма да се изненада, ако съпругът й е имал отношения със звездата. „Като се има предвид, колко е увлечен по нея, не е невероятно да са изживели нещо двамата“, казала пред своя близка приятелка, покойната принцеса.

Чарлз и Камила пред развод

Чарлз и Камила пред развод

Междувременно самият Чарлз явно отново се връща към спомените за Барбара Стрейзънд, която неотдавна подновила познанството си с принца. Срещата им върнала старите спомени, а престолонаследника необмислено споделил, че е допуснал ужасна грешка като се оженил за Камила вместо за Барбара. Херцогинята едва не получила удар, когато разбрала за думите му. От известно време упорито се говори, че бракът им е в криза и за това говорят и някои от снимките на обществени инициативи.

Двойката очевидно не се разбира особено добре

Двойката очевидно не се разбира особено добре

И докато обществото се чуди, ще разведат ли Чарлз и Камила, от двореца издават, че кралица Елизабет вече е направила повече от една оферта на херцогинята, за да даде развод на сина й. Кралицата предложила солидна сума на дукесата на Корнуол, за да напусне Англия и да се откаже от претенциите си към кралското семейство. Останалите от семейството, начело с Кейт и Уилям също са подкрепили кралицата в действията й.

Двойката очевидно не се разбира особено добре

Барбара Стрейзънд е новата- стара изгора на принца на Уелс?

Вече е публична тайна, че Кейт и Камила се ненавиждат и освен на обществени събития, двете нямат нито една среща по време на семейни събирания в двореца. Нещо повече, Кейт е забранила на Камила да я посещава в Кенсингтън, а в момента използва и бременността си като извинение, за да не й се налага да я понася и на обществени събирания.

В същото време, дворецът приема доста топло отношенията между принц Чарлз и Барбара Стрейзънд. И въпреки че от Бъкингам смятат за повече от нелепа идеята певица да стане кралица на Англия, американската звезда се радва на приветлив прием от фамилията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар